Please enter a search term:

  • Expertiză

    Restructurarea companiei dumneavoastră necesită crearea de rețele pe mai multe niveluri, nu doar pe cel tehnic. De aceea, noi suntem interfața dintre IT, marketing și consultanță în management și vă oferim asistență de urgență 24/7, pe lângă un sprijin apropiat, pas cu pas.

    Competențele noastre pe scurt

    Digitale Kompetenzen

Competențele noastre

Restructurarea companiei dumneavoastră necesită crearea de rețele pe mai multe niveluri, nu doar pe cel tehnic. De aceea, noi suntem interfața dintre IT, marketing și consultanță în management și vă oferim asistență de urgență 24/7, pe lângă un sprijin apropiat, pas cu pas.

Expertiza noastră se bazează pe mulți ani de experiență și formare continuă. Suntem mereu la curent cu cele mai recente evoluții digitale și ne folosim cunoștințele în mod special pentru succesul clienților noștri. Scopul nostru este să vă sprijinim în îmbunătățirea competențelor digitale și să vă ajutăm să operați cu succes în era digitală. Suntem întotdeauna dornici să ținem cont de nevoile și obiectivele dvs. individuale și să lucrăm împreună cu dvs. pentru a dezvolta o soluție personalizată.

Inteligența artificială

Afacerile bazate pe date reprezintă viitorul. Aplicațiile potențiale ale inteligenței artificiale sunt vaste și variază de la suport pentru decizii complexe și automatizarea proceselor până la recrutarea inteligentă de noi angajați.

Asigurați expertiza!
Publicitate online

Publicitateaorientată pe internet nu este doar pentru marii jucători - IMM-urile și magazinele online, în special, beneficiază și ele de o strategie publicitară cu adevărat măsurabilă.

Cuprins: anunțuri Facebook, anunțuri Google AdWords, marketing afiliat și optimizarea ratei de conversie.

Asigurați expertiza!
SEO

Îmbunătățiți-vă clasamentul cu instrumentele potrivite și reacționați în mod dinamic la schimbarea parametrilor. Pentru că noi vedem optimizarea motoarelor de căutare ca pe un proces care trebuie dezvoltat ținând cont de nevoile dumneavoastră individuale.

Asigurați expertiza!
Dezvoltare web

Împreună cu ei dezvoltăm soluții software bazate pe web și, pe lângă planificarea designului și a arhitecturii, ne ocupăm și de dezvoltarea ulterioară, întreținerea și optimizarea ulterioară a site-urilor și aplicațiilor web existente.

Asigurați expertiza!
Prototipuri

Înainte ca paginile sau proiectele să ajungă online, testăm și vizualizăm gradul lor de utilizare, adică creăm un prototip digital. Astfel, se evită erorile de dezvoltare - și se economisesc bani.

Asigurați expertiza!
Comerț electronic

Intenționați să înființați un magazin online sau doriți să vă optimizați magazinul web? Noi creăm și realizăm soluții strategice de intrare în comerțul electronic și un concept profesionist de servicii complete pentru reorientarea activităților dvs. online.

Asigurați expertiza!
Strategie și concept

Transformarea digitală a companiei sau a afacerii dvs. necesită atenție și modificări ale structurilor existente. De aceea, mai întâi cunoaștem compania dvs. înainte de a lucra cu dvs. pentru a dezvolta un concept de restructurare adecvat.

Asigurați expertiza!
Formare | Cursuri | Seminarii

Echipa digitală? Transformare? Un nou software sau un nou CMS? Vă instruim pe dumneavoastră și pe angajații dumneavoastră pe parcursul întregului proces de transformare și vă oferim, de asemenea, seminarii privind elementele constitutive individuale.

Asigurați expertiza!
Găzduire și asistență

Când spunem serviciu 24 de ore pe zi, vorbim serios. Linia noastră telefonică de urgență este deservită non-stop. Nu vă vom dezamăgi în cazul unui incendiu.

Asigurați expertiza!
Securitatea datelor

Protecția și securitatea datelor sunt mai importante ca niciodată pentru companiile bazate pe internet. Spre deosebire de spionajul industrial tradițional, astăzi datele pot fi adesea piratate sau furate fără a fi observate.

Asigurați expertiza!
Transformare

Transformarea digitală este aici. Aceasta schimbă lumea afacerilor în mod permanent și cuprinzător. Dacă nu acționați acum, nu veți mai fi competitivi în viitorul apropiat. Așa că nu mai așteptați și începeți acum!

Asigurați expertiza!
Localizare

Personalizați-vă site-ul și conținutul acestuia în funcție de condițiile locale ale clienților dumneavoastră.

Asigurați expertiza!
Blockchain

De ce ar trebui companiile să ia în considerare Web3 și blockchain?

Asigurați expertiza!

Suntem experți în acest domeniu și am dori să vă oferim o perspectivă cuprinzătoare asupra expertizei noastre în sectorul digital. Grupul nostru țintă sunt companiile B2B care doresc să își îmbunătățească competențele digitale. Oferim o gamă largă de competențe digitale pentru a vă ajuta să vă faceți afacerea mai de succes. Expertiza noastră variază de la dezvoltarea strategiilor digitale și implementarea măsurilor de marketing online până la optimizarea infrastructurii dumneavoastră IT. Ne concentrăm pe consultanță holistică și individualizată pentru a vă atinge obiectivele în cel mai bun mod posibil:

  • Dezvoltarea strategiei digitale

Vă ajutăm să vă dezvoltați și să vă implementați strategia digitală. Împreună vom dezvolta o strategie personalizată, adaptată la nevoile companiei dumneavoastră.

Vă sprijinim în implementarea măsurilor dumneavoastră de marketing online. Vă optimizăm site-ul web pentru motoarele de căutare, creăm campanii de succes în social media și implementăm măsuri de marketing prin e-mail.

  • Infrastructură IT

Vă oferim consultanță în ceea ce privește optimizarea infrastructurii dumneavoastră IT. Vă sprijinim în selectarea tehnologiilor potrivite și în integrarea soluțiilor.

  • Managementul proiectelor digitale

Vă sprijinim în planificarea și implementarea proiectelor dumneavoastră digitale. Ne bazăm pe metode agile și pe o colaborare strânsă cu dumneavoastră.

Oferim cursuri de formare și ateliere de lucru pe diverse teme digitale. Puteți beneficia de experiența noastră îndelungată și vă puteți extinde competențele digitale.