Please enter a search term:

  • Industria serviciilor

    Clienții nu au fost niciodată mai pretențioși și nu a fost niciodată posibil să se îndeplinească dorințele clienților atât de individual ca în prezent. Noi dezvoltăm pentru dumneavoastră cel mai bun și mai potrivit parcurs al clientului și găsim platforma ideală de comerț electronic sau de gestionare a clienților.

    Descoperă acum!

Industria serviciilor

Sectorul serviciilor este cel mai mare și cel mai rapid sector economic din Germania (70 % din PIB) și cel mai important sector industrial, alături de construcția de autovehicule, industria chimică și construcția de mașini.

În Elveția, acest sector este chiar cea mai mare și mai importantă ramură industrială, cu o pondere de aproximativ 74 % din valoarea adăugată brută totală. În nicio altă industrie, digitalizarea nu a fost un motor de inovare atât de puternic: evoluțiile și schimbările sunt rapide și se adaptează în mod constant. Piețele de produse, serviciile fizice și ofertele digitale nu mai sunt de sine stătătoare, ci se completează reciproc pentru a forma servicii inteligente.

Nimic nu funcționează fără aplicații, platforme de comerț electronic și servicii inteligente. mprofi oferă companiilor din sectorul serviciilor cel mai bun sprijin posibil în crearea și extinderea modelelor lor de afaceri, deoarece acesta este domeniul în care suntem specializați.


Domenii de aplicare a digitalizării în sectorul serviciilor

Industria chimică și farmaceutică este una dintre cele mai importante și inovatoare industrii din lume. Aceasta dezvoltă, produce și distribuie produse care joacă un rol crucial în sănătatea și bunăstarea oamenilor. Având în vedere globalizarea în creștere, presiunea concurențială tot mai mare și nevoile în schimbare ale clienților, digitalizarea a devenit extrem de importantă în această industrie.

În cele ce urmează, dorim să vă oferim o imagine de ansamblu a posibilităților și domeniilor de aplicare a digitalizării în industria chimică și farmaceutică:

Concluzie

Digitalizarea oferă oportunități enorme în industria serviciilor pentru a eficientiza procesele de lucru, a reduce costurile și a deschide noi oportunități de afaceri. Pentru a exploata acest potențial, este important să se ia măsurile potrivite încă din faza incipientă și să se abordeze digitalizarea în mod strategic. Aceasta ar trebui să se concentreze, de asemenea, pe nevoile și așteptările clienților, pentru a crește satisfacția acestora și pentru a construi relații pe termen lung cu clienții.