Please enter a search term:

  • Securitatea datelor

    Protecția și securitatea datelor sunt mai importante ca niciodată pentru companiile bazate pe internet. Spre deosebire de spionajul industrial tradițional, astăzi datele pot fi adesea piratate sau furate fără a fi observate. Noi vă ajutăm să creați o infrastructură de date sigură.

    Informații suplimentare

Protecția datelor și securitatea informațiilor

La prima vedere, subiectele legate de protecția datelor și securitatea informațiilor par a fi o cutie neagră. Cu toate acestea, antreprenorii, liber-profesioniștii și fondatorii de start-up-uri poartă întreaga responsabilitate pentru punerea în aplicare a cerințelor rezultate. Cu sprijinul nostru, în calitate de experți cu experiență în domeniul protecției datelor, cei responsabili pot stăpâni provocările cu încredere. Aveți încredere în expertiza pragmatică. Lăsați-ne să vă ghidăm prin labirintul de cerințe.

Cu sfaturi profesionale din partea unor practicieni cu experiență, vă puteți proteja valorile companiei. Vă ajutăm să verificați, să planificați și să implementați măsuri tehnice și organizaționale pentru protecția datelor și securitatea informațiilor. Consilierea noastră pragmatică, inteligibilă și cuprinzătoare vă echipează pentru a face față acestor provocări. În calitate de consultanți de sprijin pentru companii mijlocii, liber profesioniști și start-up-uri, vă puteți baza pe experiența noastră de mulți ani.

Iată cum vă pot sprijini consultanții noștri în domeniul protecției datelor

  • Revizuirea site-urilor web noi sau actualizate ale companiilor din perspectiva protecției datelor
  • Recomandări de acțiune în timpul inventarului privind protecția datelor
  • Îmbunătățirea orientată a măsurilor tehnice și organizatorice (MTO)
  • Sprijin în ceea ce privește aspectele operaționale, de exemplu, respectarea termenelor de ștergere
  • Revizuirea contractelor AV