Please enter a search term:

  • Soluții de comerț electronic pentru companii B2B

    Intenționați să înființați un magazin online sau doriți să vă optimizați magazinul web? Noi creăm și realizăm soluții strategice de intrare în comerțul electronic și un concept profesionist de servicii complete pentru reorientarea activităților dvs. online.

    Începeți în e-commerce!

Comerț electronic de succes pentru companiile B2B: Noi vă oferim soluția perfectă!

În calitate de agenție digitală, suntem specializați în a ajuta companiile B2B să își conecteze și să își optimizeze magazinele online cu sistemele ERP. Cu gama noastră cuprinzătoare de servicii și produse, suntem partenerul ideal pentru toți cei care doresc să își optimizeze procesele de comerț electronic și să le ducă la nivelul următor.

Expertiza noastră în domeniul comerțului electronic variază de la proiectarea și implementarea magazinelor web până la integrarea sistemelor de plată și dezvoltarea de piețe online. Ne sprijinim clienții în toate aspectele comerțului electronic, de la prezentarea produselor și procesele de comandă până la logistică și îndeplinire.

Pentru companiile B2B care au nevoie de diverse integrări de magazine web și conexiuni cu sistemele ERP, oferim o gamă largă de servicii. Experții noștri vă pot ajuta să vă optimizați sistemul ERP existent pentru magazinul dvs. web sau să implementați un nou sistem adaptat la nevoile companiei dvs. Oferim, de asemenea, asistență în ceea ce privește integrarea soluțiilor de la terți și a API-urilor pentru a extinde funcționalitatea și performanța sistemului dvs. de comerț electronic.

Un alt serviciu important pe care îl oferim clienților noștri este consultanța și formarea profesională. Îi ajutăm pe clienții noștri să înțeleagă și să își optimizeze procesele de comerț electronic, ținându-i la curent cu cele mai bune practici și cu cele mai recente evoluții în domeniul comerțului electronic. Scopul nostru este de a le oferi clienților noștri cunoștințele de care au nevoie pentru a-și optimiza și extinde singuri procesele de comerț electronic.

Pentru a ne asigura că clienții noștri beneficiază în permanență de serviciile și produsele noastre, oferim, de asemenea, servicii complete de asistență și întreținere. Experții noștri sunt întotdeauna gata să vă ajute cu orice probleme și provocări legate de sistemul dvs. de comerț electronic. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a ne asigura că sistemele lor funcționează fără probleme în orice moment.

În general, soluția noastră de comerț electronic este partenerul ideal pentru companiile B2B care doresc să își optimizeze magazinele web și să își ducă procesele de comerț electronic la nivelul următor. Serviciile și produsele noastre cuprinzătoare sunt adaptate la nevoile clienților noștri și oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea succes în comerțul electronic.