Please enter a search term:

Vă deschidem calea spre comerțul cu amănuntul online

În domeniul comerțului pe mai multe canale, vă deschidem potențialul de vânzări al pieței în creștere "mobile".

  • Crearea de magazine web
  • Optimizarea conversiilor
  • Comerț pe mai multe canale
  • Optimizarea UX
  • Soluții de plată
  • Conexiuni cu ERP și CRM
  • Comerț social

Suntem specializați în dezvoltarea de soluții de comerț electronic pentru companii și oferim o gamă largă de servicii pentru a vă optimiza prezența online.

Serviciile noastre se adresează în special companiilor B2B care au nevoie de sprijin în alegerea soluțiilor și platformelor de comerț electronic potrivite. Înțelegem provocările cu care se confruntă companiile în comerțul online și oferim soluții personalizate pentru a le depăși.

Ne concentrăm pe trei servicii cheie:

  • Evaluarea magazinului web

Evaluarea magazinului dvs. web este un pas important în optimizarea prezenței dvs. online. Analizăm platforma dvs. de comerț electronic existentă și identificăm punctele slabe și potențialul de îmbunătățire. Luăm în considerare aspecte precum ușurința de utilizare, funcționalitatea, designul și optimizarea pentru motoarele de căutare. Pe baza analizei noastre, creăm pentru dumneavoastră un concept personalizat pentru a vă îmbunătăți prezența online.

  • Asistență pentru magazinul web de comerț electronic

Suportul pentru magazinul dvs. web de comerț electronic este un alt element important pentru succesul afacerii dvs. online. Vă oferim un sprijin cuprinzător pentru a ne asigura că magazinul dvs. online este întotdeauna actualizat și funcționează fără probleme. Vă sprijinim în actualizarea conținutului, în gestionarea proceselor de plată și de expediere și în implementarea măsurilor de securitate.

  • Alegerea software-ului și a platformei pentru magazinul online

Alegerea software-ului și a platformei potrivite pentru magazinul online este un factor decisiv pentru succesul afacerii dvs. de comerț electronic. Noi vă ajutăm să găsiți soluția optimă pentru nevoile dumneavoastră. Luăm în considerare aspecte precum scalabilitatea, flexibilitatea, integrarea proceselor de plată și expediere și conectarea sistemelor de gestionare a mărfurilor.

Aceste servicii au ca scop să vă ducă afacerea online la un nou nivel și să vă ajute să operați cu succes în lumea digitală.

Abordarea noastră este academică și concentrată. Credem în colaborarea strânsă cu clienții noștri și lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă defini și atinge obiectivele. Ne bazăm pe experiența noastră vastă în domeniul comerțului electronic pentru a ne asigura că beneficiați de cele mai recente tendințe și tehnologii.