Please enter a search term:

Agenția dumneavoastră de comunicare

Suntem agenția de comunicare preferată de mulți clienți mici și foarte mari din întreaga Elveție. De fapt, suntem mai mult decât o agenție - suntem mai multe. Pentru că crearea de rețele, utilizarea sinergiilor și lucrul împreună sunt cele mai importante lucruri din ADN-ul nostru. Și facem acest lucru de peste 25 de ani.

Oferim social media, experiență web, strategie, relații publice, promovare, evenimente, publicații corporative, creație și campanii dintr-o singură sursă. Și sub un singur acoperiș. Pentru că ne punem împreună pentru dumneavoastră în funcție de obiectivele dumneavoastră de marketing și de comunicarea corporativă strategică. Astfel încât să nu aveți alături de dumneavoastră doar o agenție, ci specialiști cu expertiză aprofundată și sparring partner personali.


Agențiile de comunicare pot oferi sprijin în sectorul digital

Mai jos vă oferim o prezentare generală a domeniilor de aplicare în care vă putem sprijini în calitate de agenție de comunicare:

Serviciile noastre ca agenție de comunicare

Vă doriți mai mult decât o simplă prezență pe piață. Aveți curajul de a crea relevanță: cu clienții dumneavoastră, cu partenerii dumneavoastră și cu alte grupuri țintă. Scopul dvs. este de a face diferența și de a mișca oamenii. Vă consiliem și vă sprijinim de la strategie până la implementare.

BRANDING DE ANGAJATOR

Ieșiți în evidență din mulțimea de angajatori. Găsiți și păstrați-vă angajații. Vă perfecționăm brandingul de angajator și dezvoltăm măsuri pentru marketingul personalului.

Crearea de conținut

Scopul dumneavoastră este de a face diferența în comunicare. Noi găsim și dezvoltăm pentru dumneavoastră un conținut unic. Pentru toate canalele.

RELAȚII PUBLICE

În calitate de companie, doriți să fiți auzit, văzut și înțeles. Noi ne asigurăm că sunteți la curent cu părțile interesate.

SERVICII DE MARKETING

Surpriză. Informați-vă. Inspiră. Găsim modalități. Astfel încât să obțineți puncte cu grupurile țintă. La momentul potrivit, pe fiecare canal.