Please enter a search term:

  • Servicii

    mprofi este mai mult decât o agenție de marketing sau o firmă de consultanță în management. Ne considerăm arhitecți digitali și, în același timp, antreprenori generali pentru proiectul dumneavoastră de construcție digitală.

    Serviciile dintr-o privire

Servicii - În slujba succesului dumneavoastră!

mprofi este mai mult decât o agenție de marketing sau o firmă de consultanță în management. Ne considerăm arhitecți digitali și, în același timp, antreprenori generali pentru proiectul dumneavoastră de construcție digitală. Din experiența noastră de 25 de ani, știm că trecerea la procesele digitale necesită consiliere personalizată, precum și expertiză tehnică și economică și o foarte bună cunoaștere a sectorului B2B. Atunci când lucrați cu noi, nu beneficiați doar de expertiza noastră, ci și de serviciile noastre.

Evaluarea magazinului web

Vă deschidem calea către comerțul online, creăm și realizăm soluții strategice de intrare în comerțul electronic și un concept profesional de servicii complete pentru reorientarea activităților dvs. online.

Evaluarea sistemelor de comerț electronic
Audit de gestiune

Fie că este vorba de social media, management sau audit de marketing: observăm tendințele, creăm analize cauzale și evaluări de proiect și le îmbunătățim continuu.

La testul de fitness digital
Procese

Beneficiați de experiența noastră de mulți ani în transformarea proceselor de afaceri tradiționale pentru a comunica companiile cu procese de afaceri convergente bazate pe web și de experiența noastră în susținerea proceselor de management al schimbării.

Digitalizarea proceselor
Integrarea sistemului

Diferite sisteme trebuie să fie interconectate ca parte a transformării afacerii dumneavoastră, de exemplu CMS și/sau automatizarea marketingului cu site-ul web.

Integrare de sistem aflați mai multe
Reputație

Reputația companiei dvs. în lumea digitală este cea mai importantă monedă de schimb. Noi vă optimizăm și monitorizăm reputația pe internet, în social media și în deep web și vă sprijinim în materie de prevenire, comportament și concepere a politicilor.

Descoperă acum
Consiliere

Știți că trebuie să vă restructurați compania din punct de vedere digital. Vă vom spune exact cum și de unde este cel mai bine să începeți, după un inventar precis și o analiză individuală a problemelor companiei dumneavoastră.

Descoperă acum
Coaching

Formare a angajaților orientată spre obiective: Crearea unei înțelegeri comune a subiectului în cauză prin moderare orientată în câteva ore cu participanți din domeniile relevante ale companiei.

Descoperă acum
Analitică | Big Data

Profesioniștii noștri în big data oferă analiză și pregătire a datelor nestructurate ale companiei și vă sprijină în stabilirea, integrarea și implementarea indicatorilor cheie de performanță (KPI).

Descoperă acum
Publicitate

Publicitatea orientată pe internet nu este doar pentru marii jucători - IMM-urile și magazinele online, în special, beneficiază și ele de o strategie publicitară cu adevărat măsurabilă.

Descoperă acum
SEO

Vă îmbunătățim clasamentul cu instrumentele potrivite și reacționăm dinamic la parametrii în schimbare. Considerăm că optimizarea motoarelor de căutare este un proces care trebuie să fie dezvoltat ținând cont de nevoile dumneavoastră individuale.

Descoperă acum
Comunicare

Totul este comunicare, atât analogică, cât și digitală, fie că este vorba de marketing, de social media sau de cumpărături în magazinul online. Faceți ca comunicarea dvs. online să fie interactivă, durabilă și orientată spre dialog. clienții dvs. vă vor mulțumi pentru asta.

Descoperă acum
CRM

Gestionarea sensibilă a clienților este esențială pentru orice companie. Vă sprijinim în planificarea și realizarea de soluții de gestionare a relațiilor cu clienții și de soluții ERP bazate pe web.

Descoperă acum
Dezvoltarea de software

Vom găsi cea mai bună soluție software pentru dumneavoastră - în calitate de consultanți independenți față de furnizori, acestea pot fi și soluții open source, fără costuri suplimentare ascunse.

Descoperă acum
Date și evenimente

Doriți să ne cunoașteți personal? Atunci de ce nu vizitați unul dintre atelierele sau mesele noastre rotunde la una dintre locațiile noastre din Elveția. Puteți găsi datele aici.

Descoperă acum
Management interimar

Managementul interimar se referă la preluarea temporară a sarcinilor de conducere. Ne sprijinim clienții în calitate de experți cu experiență în domeniul transformării digitale.

Descoperă acum
Protecția datelor

Punerea în aplicare a orientărilor privind protecția datelor și respectarea reglementărilor privind protecția datelor sunt de o importanță crucială în prezent.

Descoperă acum
Conform cu protecția datelor Google Analytics

Soluții Google Analytics conforme cu protecția datelor pentru companii B2B: Expertiză și servicii personalizate.

Descoperă acum

Experții noștri IT sprijină companiile în implementarea sistemelor IT și în automatizarea proceselor de afaceri. Oferim servicii complete de consultanță. În acest fel, ne asigurăm că sistemele IT ale companiei îndeplinesc cerințele de afaceri ale acesteia. De asemenea, educăm și instruim angajații pentru a ne asigura că aceștia pot utiliza noile sisteme și procese în mod eficient. De asemenea, oferim clienților noștri un sprijin cuprinzător în optimizarea site-urilor web și a magazinelor online. Știm cât de important este un site web atractiv și ușor de utilizat pentru succesul unei companii. De aceea, lucrăm din greu pentru a optimiza site-urile web și magazinele online ale clienților noștri. Dezvoltatorii și designerii noștri web experimentați lucrează mână în mână pentru a crea site-uri web și magazine online atractive, ușor de utilizat și optimizate pentru SEO. Acestea sunt personalizate în funcție de nevoile companiei și ale clienților săi. Serviciile excelente pentru clienți reprezintă o parte esențială a activității noastre. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că clienții noștri sunt întotdeauna mulțumiți de serviciile noastre. Oferim asistență și consiliere completă. Ne străduim să le oferim clienților noștri soluții individuale care să răspundă nevoilor lor specifice și să contribuie la optimizarea și îmbunătățirea activității lor.