Please enter a search term:

  • Publicitate online

    Publicitatea orientată pe internet nu este doar pentru marii jucători - IMM-urile și magazinele online, în special, beneficiază și ele de o strategie publicitară cu adevărat măsurabilă.

    Câștigați mai mulți clienți acum!

Agenție de marketing online pentru Elveția Centrală și Zurich

O strategie de marketing online bine gândită și planificată reprezintă un avantaj competitiv decisiv, mai ales în lumea de astăzi. În calitate de agenție de marketing online în Zurich, avem mulți ani de experiență și stăpânim o mare varietate de metode.

Dar ce se rezumă la termenul "marketing online"? Marketingul online se referă la publicitatea pe internet, spre deosebire de publicitatea tradițională (offline). Noi vă sprijinim în dezvoltarea, implementarea și dezvoltarea ulterioară a strategiei dumneavoastră de marketing online. De asemenea, susținem măsuri precum SEO (optimizarea motoarelor de căutare) și marketingul de performanță. Aceasta include, de exemplu, SEA (Google Ads), anunțuri de afișare, publicitate socială, marketing afiliat etc. În acest context, ne ocupăm, de asemenea, de planificarea media online. În calitate de agenție de marketing online, oferim, de asemenea, automatizare de marketing și marketing prin e-mail.

La planificarea și implementarea măsurilor de marketing online, vom găsi soluția potrivită pentru compania dvs. și vă vom oferi consultanță și sprijin. Pentru că: În calitate de agenție pentru marketing digital, suntem specializați. Serviciile noastre acoperă toate disciplinele de marketing online.

Înțelegem importanța unei campanii de publicitate online de succes și ne mândrim că ne ajutăm clienții să își poziționeze cu succes afacerea în spațiul digital. Publicitatea online este o strategie importantă pentru a ajunge în mod eficient la publicul țintă, consolidându-vă în același timp brandul. Experții noștri au ani de experiență în implementarea campaniilor de marketing online de succes, care sunt special adaptate la nevoile și obiectivele companiilor B2B.

Oferim o varietate de servicii de publicitate online, cum ar fi planificarea și implementarea campaniilor de social media, optimizarea pentru motoarele de căutare, marketingul prin e-mail, publicitatea display, marketingul afiliat și multe altele. Suntem convinși că o campanie de publicitate online de succes nu se bazează pe simpla prezență pe canalele digitale, ci mai degrabă pe o planificare și implementare țintită și eficientă. De aceea, acordăm o mare importanță consultanței personalizate și unei analize cuprinzătoare a grupului țintă și a obiectivelor dumneavoastră înainte de a începe implementarea.

Serviciile noastre de publicitate online includ, de asemenea, crearea de pagini de destinație atractive și optimizarea conversiilor. Știm cât de important este ca vizitatorii dvs. nu numai să ajungă pe site-ul dvs. web, ci și să devină clienți. De aceea, ne concentrăm pe crearea unor landing pages care să se adreseze vizitatorilor dvs. și să îi conducă la o conversie. Folosim cele mai recente tehnologii și cele mai bune practici pentru a maximiza ratele de conversie.

Produsele noastre de publicitate online includ, de asemenea, implementarea de instrumente de urmărire și analiză. Vă ajutăm să măsurați și să optimizați succesul campaniilor dvs. de publicitate online, oferindu-vă date și analize complete. Lucrăm cu cele mai recente tehnologii și instrumente pentru a vă permite să vă analizați și să vă optimizați în mod cuprinzător activitățile de marketing online.

Echipa noastră de experți în publicitate online, cu experiență și cunoștințe, vă va ajuta să implementați campanii de succes, personalizate în funcție de nevoile și obiectivele companiei dumneavoastră B2B. Știm că fiecare companie este unică, motiv pentru care ne concentrăm pe consultanță individuală și pe implementarea personalizată a strategiei dvs. de marketing online.

Înțelegem că concurența în spațiul digital este în continuă creștere și că este din ce în ce mai dificil să ieși în evidență față de concurență. De aceea, ne bazăm pe strategii inovatoare și eficiente pentru a ajunge la grupul țintă și pentru a vă poziționa brandul cu succes. Credem că o campanie de publicitate online de succes nu se bazează pe simpla prezență în canalele digitale, ci pe o planificare și implementare țintită și eficientă.

În calitate de agenție digitală, ne mândrim cu faptul că ne ajutăm clienții să își optimizeze prezența online și să ajungă eficient la publicul țintă. Ne bazăm pe consiliere personalizată și pe o analiză cuprinzătoare a grupului țintă și a obiectivelor dumneavoastră înainte de a începe implementarea. Acest lucru ne permite să ne asigurăm că oferim o soluție personalizată pentru cerințele dumneavoastră specifice.

În plus, oferim, de asemenea, cursuri de formare și ateliere de lucru pentru a vă sprijini pe dumneavoastră și echipa dumneavoastră în implementarea strategiei de marketing online. Credem că o campanie publicitară online de succes se bazează pe optimizare și adaptare continuă. Prin urmare, vă ajutăm să vă aprofundați cunoștințele de marketing online și să vă îmbunătățiți continuu strategia.


Ce este marketingul online?

Marketingul online sau marketingul digital se referă la toate activitățile care se desfășoară online. Acestea servesc la atingerea obiectivelor corporative și de marketing stabilite. Nu contează dacă este vorba despre un magazin local de modă, o măcelărie, o companie fiduciară sau un retailer online.

Posibilitățile diverse ale marketingului online sunt relevante pentru toată lumea. Folosiți canalele digitale pentru a comunica în mod activ cu clienții dumneavoastră - și cu oricine dorește să devină unul dintre ei.

Evoluțiile și schimbările în acest domeniu al marketingului sunt rapide, obligând companiile să se reinventeze în mod constant și să răspundă la noile canale. Aici intră în joc agenția de marketing online.

În calitate de agenție digitală, ne confruntăm zilnic cu inovațiile, încercând să le transferăm în modelele de afaceri ale clienților noștri și să le utilizăm în mod profitabil.Servicii și servicii de marketing online

Mai jos veți găsi o prezentare generală a serviciilor noastre de marketing online, care sunt special adaptate la nevoile companiilor B2B.

În general, vă oferim o gamă completă de servicii și produse în domeniul publicității online și al marketingului digital.

Scopul nostru este să vă ajutăm să vă optimizați prezența online și să ajungeți în mod eficient la grupul dumneavoastră țintă. Suntem convinși că o campanie de marketing online de succes se bazează pe o planificare și implementare eficientă și, prin urmare, ne bazăm pe consultanță individuală și pe analiza grupului țintă și a obiectivelor dumneavoastră înainte de a începe implementarea.