Please enter a search term:

Oportunități de carieră și de liber-profesioniști la mprofi AG

Suntem mereu în căutare de freelanceri. Așa că aruncați o privire și vedeți dacă există ceva pentru dumneavoastră.

Bine ați venit pe pagina de carieră a [numele agenției dvs. digitale]! Aici vă prezentăm ofertele noastre actuale și oportunitățile de colaborare cu freelanceri. Descoperiți proiecte interesante și deveniți parte din rețeaua noastră talentată de minți creative și experți în tehnologie.

De ce să lucrați cu noi?

Acordăm o mare importanță colaborării cu freelanceri. Și știm că experții externi sunt un plus valoros pentru echipa noastră și ne ajută să dezvoltăm soluții inovatoare pentru clienții noștri. În calitate de freelancer la noi, beneficiați de următoarele avantaje

  • Proiecte incitante din diverse industrii
  • Program de lucru flexibil și lucru independent de locație
  • Un model de remunerare transparent și echitabil
  • Oportunități de formare și de networking
  • Șansa de a face parte dintr-o echipă dinamică și creativă

Ofertele noastre pentru liber-profesioniști

Suntem mereu în căutare de freelanceri talentați în diverse domenii ale industriei digitale. Iată câteva dintre domeniile în care oferim oportunități de colaborare:


În calitate de manager de proiect digital, veți fi responsabil pentru planificarea, implementarea și realizarea cu succes a proiectelor digitale. Veți fi responsabil pentru coordonarea și gestionarea întregului proces de proiect și pentru a vă asigura că acesta este finalizat la timp și că rezultatele sunt de înaltă calitate. Sarcinile dvs. vor include colaborarea strânsă cu clienții noștri și cu departamentele interne pentru a înțelege cerințele și obiectivele proiectului și pentru a le implementa în cel mai bun mod posibil. Veți menține în permanență o imagine de ansamblu asupra progresului proiectului, veți identifica riscurile și veți pune în aplicare măsuri de rezolvare a problemelor, dacă este necesar. Veți lucra îndeaproape cu echipa noastră de designeri, dezvoltatori și alți manageri de proiect. Dacă sunteți pasionat de proiectele digitale și aveți abilități puternice de comunicare și organizare, așteptăm cu nerăbdare să primim candidatura dumneavoastră.

Persoana dumneavoastră de contact

Andre Beherzig

CEO și Consiliul de administrație

Contact Andre