Please enter a search term:

  • Experți în domeniul digital

    Echipa noastră de experți digitali de înaltă calificare vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să vă realizați proiectele.

    Pentru prezentarea generală a echipei

Experții de la mprofi

Avem peste 25 de ani de experiență în managementul și consultanța proiectelor IT interactive și ne-am specializat în ultimii ani în dezvoltarea digitală și transformarea digitală a companiilor mijlocii bazate pe web. De la sediul nostru central din Zug , Elveția, rețeaua noastră de experți web și IT se întinde de peste 14 ani în întreaga Europă. Faceți cunoștință cu noi!

Andre Beherzig

Consiliul de administrație și directorul general al mprofi AG

Faceți cunoștință cu Andre
Conny Rochlitz

CFO și management de proiect Backend / ERP / Finanțe

Faceți cunoștință cu Conny
Stefan

Dezvoltare senior

Simone

Conținut, editare: texte de site care ajută la vânzare!

Michel

Expert server senior

Gordon

Dezvoltare backend

Gerhard

Dezvoltare Frontend

Nadine

Managementul proiectelor de marketing digital

Frank

Expert AI, management de proiect, dezvoltare software agilă

Monty

CSS, PHP, Backend, Dezvoltare Senior

Petr

Docker, Kubernetes, Cloud, Dezvoltare de servere și API, Expert senior

Alexander

Expert API, Senior Development

Mark

Dezvoltare senior

Juergen

Sprijin pentru management

Sebastian

PHP, dezvoltare frontend și backend

Anne-Lise

Back office

Norman

Control și sprijin pentru managementul proiectelor

Monika

mprofi este partenerul dumneavoastră de încredere!

În calitate de companie cu mulți ani de experiență în sectorul IT și digital și o echipă de experți de nivel superior cu înaltă calificare, vă suntem alături atunci când vine vorba de realizarea proiectelor dumneavoastră IT. Echipa noastră este formată din experți în diverse domenii, cum ar fi dezvoltarea de software, proiectarea de site-uri web, cloud computing, gestionarea datelor și multe altele.

Suntem mândri că avem o echipă de specialiști IT de înaltă calificare, care se află mereu în avangarda tehnologiei pentru a vă oferi cea mai bună performanță și calitate posibilă. Experții noștri lucrează îndeaproape cu dvs. Acest lucru ne permite să găsim soluția optimă pentru compania dumneavoastră. Ne bazăm pe cele mai recente tehnologii și inovații pentru a ne asigura că sunteți mereu la curent și că primiți cea mai bună performanță posibilă.

Vă oferim o gamă largă de servicii și soluții. Vă ajutăm să vă optimizați infrastructura IT și să vă îmbunătățiți procesele de afaceri. Vă sprijinim în dezvoltarea de software, îmbunătățirea securității IT, gestionarea eficientă a datelor și multe altele.

Sunteți în căutarea unui partener de încredere în domeniul digitalizării care să vă sprijine în implementarea proiectelor de transformare către economia de platformă? Atunci mprofi este adresa potrivită pentru dumneavoastră. Lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a ne asigura că primiți cea mai bună soluție posibilă pentru cerințele dumneavoastră. Scopul nostru este să vă oferim o soluție rapidă, eficientă și de înaltă calitate, adaptată la nevoile dumneavoastră. Recunoaștem cât de important este IT-ul pentru afacerea dvs. și, prin urmare, scopul nostru este să vă oferim cea mai bună soluție posibilă.