Please enter a search term:

Conny Rochlitz

Poziția
CFO
La mprofi de la
2011
Conny Rochlitz

Conny este directorul nostru financiar (CFO), care este foarte calificat și are o experiență deosebită și joacă un rol crucial în managementul strategic al companiei noastre. Responsabilitatea sa principală este de a supraveghea și gestiona toate activitățile financiare, inclusiv planificarea financiară, gestionarea riscurilor și contabilitatea.

În rolul său de director financiar, Conny conducedezvoltarea și implementarea strategiilor financiare axate pe creștere durabilă și profitabilitate. Ea colaborează îndeaproape cu toți directorii pentru a asigura stabilitatea financiară a companiei, dezvoltând în același timp soluții inovatoare pentru a îmbunătăți performanța financiară.

Conny este responsabilă de gestionarea fluxului de numerar și de asigurarea faptului că societatea dispune de suficiente lichidități pentru a-și atinge obiectivele pe termen scurt și lung. Ea analizează datele și rapoartele financiare pentru a lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește investițiile, bugetarea și reducerea costurilor.

În calitate de expert în gestionarea riscurilor, Conny identifică potențialele riscuri financiare și dezvoltă procese pentru a reduce aceste riscuri și a proteja compania de efectele negative. În plus, ea este responsabilă de respectarea cerințelor legale și de reglementare în domeniul financiar și se asigură că societatea noastră acționează întotdeauna în mod transparent și responsabil.


Acestea sunt competențele mele:


Cunoașterea produselor:


Tehnologii cu care lucrez: