Please enter a search term:

Cariera ta la mprofi

Avantajele pe care le ai când devii parte din echipa mprofi:

  • Băuturi și catering gratuit

Le oferim gratuit băuturi angajaților noștri. De asemenea, angajații noștri au posibilitatea de a mânca diverse tipuri de fructe și muesli.

  • Program de lucru flexibil

Nu avem ore fixe de începere și de încheiere a programului și nici pauză de prânz. Cu excepția anumitor intervale orare blocate, angajații noștri sunt liberi să își organizeze ziua de lucru așa cum doresc.

  • Ierarhii plate / grad ridicat de autonomie

Angajații noștri se bucură de un grad ridicat de autonomie, iar dacă apar probleme sau dacă au idei pentru optimizarea proceselor, de exemplu, sunt încurajați să se adreseze șefului lor direct. În acest fel, ideile angajaților pot fi puse în aplicare foarte rapid.

  • Proiecte variate

Proiectele noastre includ o varietate de activități diferite pentru clienți dintr-o gamă largă de industrii. La noi nu este niciodată plictisitor.

  • Evenimente în echipă

Cultura noastră și spiritul de echipă sunt foarte importante pentru noi. Din acest motiv, organizăm un mare eveniment de echipă, precum și mai multe evenimente de seară pe parcursul anului și, bineînțeles, petrecerea noastră anuală de Crăciun.

  • Parcare gratuită

Toți angajații pot parca gratuit în parcarea noastră.

  • Formare profesională suplimentară

Sprijinim solicitările angajaților noștri pentru formare profesională suplimentară și acoperim costurile.

  • Birou modern

Le oferim angajaților noștri un birou modern. De la birouri reglabile pe înălțime și un climat excelent cu un plafon răcoros până la un aspect modern!

  • Birou la domiciliu

Avem un birou de top, dar oferim totuși posibilitatea de a lucra de acasă o zi pe săptămână.

În calitate de agenție online cu servicii complete, acordăm o mare importanță continuității, stabilității și dezvoltării ulterioare, pentru a îndeplini cerințele clienților noștri renumiți. Angajații ar trebui să se caracterizeze prin creativitate, angajament, motivație, deschidere, gândire antreprenorială și inițiativă. Se așteaptă, de asemenea, capacitatea de a lucra în echipă, simțul responsabilității, seriozitatea, flexibilitatea și afinitatea digitală și online. Candidații interesați se pot aștepta la un loc de muncă variat și provocator , cu o perspectivă asupra diferitelor industrii și companii, de la start-up-uri la branduri mari. Serviciul pentru clienți este întotdeauna în centrul atenției. Compania promovează o cultură corporativă transparentă, cu o structură organizațională plată și oferă un mediu de lucru plăcut, cu posturi de lucru generos echipate, facilități de catering și acces ușor la biroul din Zurich, orașul media elvețian.

Persoana dumneavoastră de contact

Andre Beherzig

Consiliul de administrație și directorul general al mprofi AG Proprietar

Contact Andre