Please enter a search term:

 • Găzduire și asistență

  Când spunem serviciu 24 de ore pe zi, vorbim serios. Linia noastră telefonică de urgență este deservită non-stop. Nu vă vom dezamăgi în cazul unui incendiu.

  Experți pentru găzduire și asistență:

Găzduire web fiabilă și suport de primă clasă pentru compania dumneavoastră B2B!

Bine ați venit pe pagina noastră de găzduire și asistență! În calitate de agenție digitală cu experiență, suntem specializați în furnizarea de soluții de găzduire și asistență pentru companiile B2B. În acest text, dorim să vă oferim o prezentare detaliată a ceea ce facem în acest domeniu și cum vă putem ajuta să vă optimizați prezența online.


Oferim o gamă largă de soluții de găzduire adaptate la nevoile specifice ale clienților noștri. Indiferent dacă aveți un site web static simplu sau o platformă complexă de comerț electronic, avem soluția potrivită pentru dumneavoastră.

Serviciile noastre de găzduire includ, dar nu se limitează la:

 • Găzduire partajată:

Această soluție este ideală pentru site-urile web mai mici și pentru afacerile care nu au încă un trafic foarte mare. Mai multe site-uri web împart un server, ceea ce menține costurile la un nivel scăzut.

 • Server privat virtual (VPS):

Cu un VPS, aveți propriul server virtual, ceea ce vă oferă mai mult control și flexibilitate decât găzduirea partajată. Aceasta este o opțiune bună dacă aveți mai multe site-uri web sau dacă site-ul dvs. are vârfuri de trafic ridicate.

 • Server dedicat:

Dacă gestionați un site web de mari dimensiuni, cu un trafic mare sau dacă aveți cerințe deosebit de ridicate în materie de securitate și performanță, un server dedicat este cea mai bună alegere. Aici aveți un întreg server doar pentru dumneavoastră.

 • Cloud hosting:

Oferim, de asemenea, găzduire în cloud, unde site-ul dvs. este distribuit pe mai multe servere. Acest lucru oferă o mai mare scalabilitate și fiabilitate.

Serviciul nostru de găzduire include, de asemenea, backup-uri regulate pentru a vă asigura că site-ul dvs. este întotdeauna în siguranță. De asemenea, utilizăm cele mai recente protocoale de securitate pentru a ne asigura că datele dvs. și ale clienților dvs. sunt în siguranță.


În plus față de serviciul nostru de găzduire, oferim și asistență completă. Tehnicienii noștri experimentați sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta cu probleme tehnice sau pentru a răspunde la întrebări.

Serviciul nostru de asistență include, printre altele

 • Asistență tehnică:

Dacă aveți probleme tehnice sau întrebări despre serviciul nostru de găzduire, echipa noastră de asistență este disponibilă non-stop.

 • Securitate și optimizarea performanței:

Monitorizăm în permanență site-ul dvs. web pentru a ne asigura că acesta funcționează în siguranță și rapid. Dacă vă putem recomanda îmbunătățiri, le vom implementa imediat.

 • Actualizări de software:

Menținem întotdeauna site-ul dvs. web la zi prin efectuarea de actualizări regulate pentru software-ul pe care îl folosim.

 • Instruire și ateliere de lucru:

Oferim, de asemenea, cursuri de formare și ateliere de lucru pentru a ne asigura că profitați la maximum de serviciul nostru de găzduire și că obțineți maximum de la site-ul dvs. web.

Serviciile noastre de găzduire și suport vă oferă o gamă largă de beneficii

iată doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să ne alegeți ca partener de găzduire și asistență:

Performanță de primă clasă

Folosim doar cele mai recente tehnologii și protocoale de securitate pentru a ne asigura că site-ul dvs. funcționează rapid și sigur

Scalabilitate

Scopul dumneavoastră este de a face diferența în comunicare. Noi găsim și dezvoltăm pentru dumneavoastră un conținut unic. Pentru toate canalele.

Fiabilitate

Monitorizăm în permanență site-ul dvs. web pentru a ne asigura că acesta este mereu online. Dacă apare o problemă, răspundem imediat pentru a ne asigura că site-ul dvs. este din nou online cât mai repede posibil

Asistență de specialitate

Echipa noastră de asistență este formată din tehnicieni experimentați care vă stau la dispoziție 24 de ore din 24. Vă putem ajuta cu problemele tehnice și vă putem răspunde la întrebările despre serviciul nostru

Ușurința utilizatorului

Avem mare grijă să ne asigurăm că serviciile noastre de găzduire și asistență sunt ușor de utilizat. Astfel încât să vă puteți concentra pe administrarea site-ului și a afacerii dvs., în loc să vă faceți griji cu privire la detaliile tehnice

Sperăm că am reușit să vă oferim o imagine de ansamblu cuprinzătoare a ceea ce facem în ceea ce privește găzduirea și asistența pentru companiile B2B. Scopul nostru este de a vă oferi cele mai bune soluții posibile pentru a vă optimiza prezența online și a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri. Avem ani de experiență în acest domeniu și suntem mândri să oferim acest lucru clienților noștri.