Please enter a search term:

  • Treceți la Google Analytics 4

    Este site-ul dvs. web conform din punct de vedere legal? Vă putem ajuta să treceți la Google Analytics 4.

    GA4 Gestionarea tranziției

Actualizați-vă Analytics: Treceți la Google Analytics 4 acum cu serviciul nostru profesional!

În calitate de experți în analiza web conformă cu confidențialitatea, oferim servicii profesionale pentru a vă ajuta să migrați la cea mai recentă versiune a Google Analytics. În acest articol, vă vom oferi o prezentare generală a celor mai importante aspecte ale tranziției la Google Analytics 4, precum și o discuție despre conformitatea juridică a GA4 și vă vom prezenta serviciile noastre.


Google Analytics este unul dintre cele mai cunoscute și mai frecvent utilizate instrumente de analiză web din lume. Cu ajutorul acestuia, companiile pot colecta informații valoroase despre vizitatorii site-ului lor web și despre comportamentul acestora pe site. Cu toate acestea, lumea digitală s-a schimbat semnificativ în ultimii ani, iar cerințele privind protecția și securitatea datelor au crescut și ele. Prin urmare, Google a dezvoltat o nouă versiune a Google Analytics, Google Analytics 4 (GA4), care îndeplinește cerințele moderne.

GA4 oferă numeroase avantaje față de vechea versiune a Google Analytics, Universal Analytics. Iată câteva dintre principalele avantaje:

  • Un control mai bun al datelor:

GA4 vă oferă mai mult control asupra datelor colectate și a modului în care acestea sunt utilizate.

  • Caracteristici orientate spre viitor:

GA4 oferă noi caracteristici care vă permit să obțineți o imagine mai cuprinzătoare a comportamentului vizitatorilor site-ului dvs. web.

  • Conformitate cu protecția datelor:

GA4 a fost dezvoltat de Google cu gândul la protecția datelor și, prin urmare, oferă o mai mare conformitate juridică.

  • Integrare îmbunătățită:

GA4 poate fi integrat fără probleme cu alte instrumente Google, ceea ce facilitează analiza activităților de marketing și publicitate


Una dintre cele mai importante întrebări pe care le au companiile atunci când vine vorba de GA4 este cea legată de conformitatea juridică. Acest lucru se datorează faptului că protecția datelor cu caracter personal este un aspect esențial al protecției datelor, iar colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să fie întotdeauna în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

Vestea bună este că Google Analytics 4 a fost dezvoltat având în vedere protecția datelor. Instrumentul oferă un nivel mai ridicat de conformitate legală decât vechea versiune a Google Analytics, Universal Analytics. De exemplu, GA4 oferă opțiunea de a anonimiza adresele IP ale utilizatorilor înainte ca acestea să fie înregistrate. De asemenea, datele utilizatorilor pot fi șterse atunci când nu mai sunt necesare. În plus, există numeroase setări și opțiuni cu ajutorul cărora puteți controla colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cu toate acestea, există, de asemenea, câteva aspecte importante de luat în considerare pentru a vă asigura că utilizarea GA4 este conformă din punct de vedere legal. Acestea includ, de exemplu, obținerea consimțământului utilizatorului pentru utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii de urmărire. În plus, trebuie să vă asigurați că aveți o politică de confidențialitate în care informați în mod clar și inteligibil utilizatorii cu privire la ce date cu caracter personal sunt colectate, cum sunt utilizate aceste date și cât timp sunt stocate. De asemenea, trebuie să vă asigurați că utilizați datele doar în scopurile pentru care ați obținut consimțământul utilizatorului.

În plus, trebuie să vă asigurați că respectați toate celelalte legi și reglementări aplicabile care reglementează protecția datelor cu caracter personal, cum ar fi GDPR. Dacă nu sunteți sigur că utilizarea GA4 de către dvs. este conformă din punct de vedere legal, vă recomandăm să contactați un expert în protecția datelor.
Google Analytics 4: Serviciul nostru ajută companiile B2B să migreze la cea mai recentă versiune

Oferim servicii profesionale pentru a vă ajuta să faceți tranziția la GA4 și pentru a vă asigura că profitați la maximum de noile caracteristici și beneficii ale instrumentului.

Iată câteva dintre serviciile noastre cheie:

Cursuri de formare și ateliere de lucru

Oferim cursuri de formare și ateliere de lucru pentru a vă oferi dvs. și echipei dvs. cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a utiliza GA4 în mod eficient.

Consiliere personalizată

Oferim consultanță personalizată pentru a vă ajuta să vă optimizați utilizarea GA4 și pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate din acest instrument.

Conversia în GA4

Vă ajutăm să faceți o tranziție ușoară către GA4, inclusiv configurarea și integrarea instrumentului în site-ul dvs. web.

Conformitatea cu protecția datelor

Vă sprijinim în punerea în aplicare a reglementărilor privind protecția datelor pentru a ne asigura că utilizarea GA4 este conformă din punct de vedere legal.


Concluzie

Trecerea la Google Analytics 4 este un pas important pentru a vă asigura că puteți analiza vizitatorii site-ului dvs. web și comportamentul lor pe site într-un mod care respectă confidențialitatea. GA4 oferă numeroase avantaje față de versiunea veche a Google Analytics, inclusiv o mai mare conformitate cu protecția datelor și funcții orientate spre viitor.

Cu toate acestea, există, de asemenea, unele aspecte importante de luat în considerare pentru a vă asigura că utilizarea GA4 este conformă din punct de vedere juridic. Oferim servicii profesionale pentru a vă ajuta în tranziția la GA4 și pentru a vă asigura că puteți maximiza noile funcții și beneficii ale instrumentului.