Please enter a search term:

 • Promovarea Go-Digital

  Sunteți o companie mică sau mijlocie din sectorul comercial sau artizanal și doriți să vă digitalizați procesele? Doriți să beneficiați de finanțare de la stat, dar vă feriți de formalități? Atunci ar trebui să faceți cunoștință cu go-digital!

  Faceți clic aici pentru finanțare:

Programul de finanțare "go-digital"

Din ce în ce mai multe procese de afaceri sunt digitalizate. Aceasta este în prezent una dintre cele mai mari provocări pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și pentru meseriile specializate.

Cu toate acestea, este important să se stabilească cu fermitate digitalizarea în toate procesele de afaceri din cadrul întreprinderii pentru a putea concura în mod durabil.

Aici intervine programul de finanțare "go-digital": Cu cele cinci module "Strategia de digitalizare", "Securitatea IT", "Procese de afaceri digitalizate", "Competența în materie de date - go-data" și "Dezvoltarea pieței digitale", "go-digital" se adresează în special întreprinderilor mici și mijlocii din sectorul comercial și al meseriilor specializate. Programul oferă servicii individuale și practice de consultanță și implementare pentru a sprijini companiile în drumul lor spre viitorul digital.

Pentru a vă scuti compania de cerințele birocratice, mprofi AG, în calitate de firmă de consultanță autorizată, preia cererea de finanțare. Suntem responsabili nu numai de cerere și de serviciile de consultanță, ci și de facturare și de prezentarea dovezii de utilizare.

În calitate de societate de consultanță autorizată, trebuie să îndeplinim următoarele criterii:

 • Expertiza profesională
 • Stabilitate economică
 • Expertiză comercială și metodologică, inclusiv garanția unei consultanțe neutre din punct de vedere concurențial
 • Relația cu clientela de consultanță pentru întreprinderi mici
 • Participarea la programe de formare continuă
 • Îndeplinirea și garantarea standardelor de calitate

Cât de multă finanțare este disponibilă?

Finanțarea este disponibilă pentru servicii de consultanță la o rată de 50 % din tariful zilnic maxim de consultanță de 1 100 EUR. Valoarea maximă a finanțării este de 30 de zile pe o perioadă de șase luni.