Please enter a search term:

 • Kanban

  Faceți ca proiectele B2B să fie mai eficiente cu mprofi AG și Kanban. Experimentați beneficiile transformării digitale și ale optimizării proceselor!

  Click aici

Kanban

Transformarea digitală nu este doar o tendință, ci o necesitate pentru toate companiile moderne care doresc să concureze în lumea hiperconectată de astăzi. Cu toate acestea, deoarece nevoia de transformare digitală vine cu numeroase provocări și cerințe, mprofi AG s-a impus ca un partener de încredere în acest domeniu. Prin introducerea metodologiei Kanban, care joacă un rol central în transformarea digitală, mprofi AG oferă companiilor B2B o soluție eficientă pentru optimizarea fluxurilor de lucru.

Ce este Kanban?

Metodologia Kanban, un cuvânt japonez care înseamnă "tablă vizuală", este o metodă de management vizual care are ca scop optimizarea fluxurilor de lucru și creșterea productivității. Aceasta constă într-o tablă împărțită în diferite coloane care reprezintă diferitele faze ale unui proces. Pe această tablă, cardurile de sarcini (kanban) sunt mutate de pe o coloană pe alta pentru a urmări progresul unei sarcini. Principiile de bază ale metodologiei Kanban sunt transparența, adaptabilitatea și îmbunătățirea continuă, principii pe care mprofi AG le-a ancorat ferm în activitatea sa cu clienții B2B.

De ce să folosiți Kanban?

Introducerea Kanban ajută organizațiile să își eficientizeze proiectele și să le facă mai transparente, oferind o imagine de ansamblu clară și ușor de înțeles a progresului și a priorităților din cadrul proiectului.


mprofi AG a introdus în mod eficient metodologia Kanban în etica sa de lucru și în implementarea proceselor. Folosim Kanban pentru a vizualiza fluxul de lucru al clienților noștri, ceea ce duce la îmbunătățirea comunicării și colaborării în cadrul echipei. Acest lucru permite echipelor să recunoască și să abordeze din timp blocajele și obstacolele din procesele lor, ceea ce, la rândul său, duce la o muncă mai eficientă și la rezultate mai bune.

Unul dintre beneficiile cheie ale colaborării cu mprofi AG în ceea ce privește implementarea Kanban este expertiza noastră vastă în domeniul transformării digitale. Datorită experienței de lucru cu diferite industrii și companii de diferite dimensiuni, mprofi AG este în măsură să ofere clienților săi soluții personalizate, adaptate la nevoile și provocările individuale ale acestora. abordarea individuală a asigură faptul că clienții noștri pot realiza întregul potențial al metodologiei Kanban.

Prin utilizarea și dezvoltarea metodologiei Kanban, ne-am dovedit capacitatea de a optimiza procesele de afaceri, creând în același timp un mediu care încurajează îmbunătățirea continuă și adaptabilitatea.


 • Implementarea Kanban
 • Instruire cuprinzătoare
 • Organizarea de întâlniri Kanban
 • Revizuiri și ajustări regulate ale tabloului Kanban
 • Consultanță și sprijin în rezolvarea problemelor care pot apărea în timpul utilizării Kanban
 • Furnizarea de instrumente, formare și bune practici adaptate la nevoile specifice ale fiecărei organizații

Pe scurt, mprofi AG este o agenție digitală specializată în sprijinirea companiilor B2B în transformarea lor digitală. Prin introducerea metodologiei Kanban și un accent puternic pe transparență, adaptabilitate și îmbunătățire continuă, oferim clienților noștri soluții personalizate menite să le optimizeze fluxurile de lucru și să le crească productivitatea.

Prin combinarea expertizei, a soluțiilor personalizate și a unei abordări centrate pe client, mprofi AG este un partener de încredere pentru companiile B2B care doresc să își optimizeze procesele digitale și să își sporească competitivitatea în lumea digitală.