Please enter a search term:

  • Istoricul companiei

    Nu vă temeți de schimbările digitale - implicați arhitecți IT cu experiență cu mprofi!

mprofi AG - Experții dumneavoastră pentru transformarea digitală

Transformarea digitală ridică noi provocări, în special pentru IMM-uri. Ceea ce start-up-urile se gândesc de la început, companiile consacrate trebuie mai întâi să dezvolte sau să stabilească. La urma urmei, ca orice revoluție industrială, digitalizarea necesită forță inovatoare, curaj și deschidere. Un lucru este clar: dacă nu acționați acum, nu veți mai fi competitivi în viitorul apropiat - transformarea digitală este prea amplă și oferă prea multe domenii de activitate disruptive. Așadar, nu mai așteptați și începeți acum!

Nu vă fie teamă de schimbarea digitală - implicați arhitecți IT cu experiență cu mprofi!

Avem peste 25 de ani de experiență în managementul și consultanța proiectelor IT interactive și ne-am specializat încă de la început în dezvoltarea digitală și transformarea digitală a companiilor medii, bazate pe web. De la sediul central al companiei noastre din Zug, Elveția, rețeaua noastră de experți web și IT se extinde în toată Europa. Lucrăm împreună cu dvs. pentru a planifica și implementa reorganizarea companiei dvs.

Obțineți acum o ofertă fără angajament.

Andrè Beherzig

"La noi, este ca și cum am lucra pe un șantier. Cu excepția faptului că noi suntem arhitectul, antreprenorul general și dirigintele de șantier, toate într-unul singur."


Noi suntem

Fondatorul și directorul nostru general André Beherzig își realiza propriile proiecte digitale încă de la vârsta de 16 ani și provine dintr-o familie de antreprenori. La 18 ani, s-a alăturat companiei părinților săi și a fondat mprofi Aktiengesellschaft în 2008. El rezumă expertiza noastră astfel: "Reunim problemele individuale, sistemele, software-ul și datele într-o imagine de ansamblu și, pe baza acesteia, găsim cea mai bună strategie pentru a stăpâni cerințele digitale actuale." Sediul nostru central se află în Zug (Elveția), dar echipa noastră de angajați se află în Elveția, Germania și Republica Cehă. Trăim afacerile digitale!

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Expertiză independentă

Nu avem niciun contract cu companii de software sau IT. Prin urmare, vă recomandăm în mod independent cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră IT - personalizată, eficientă și ușor de utilizat. În plus, respectăm în mod clar bugetul convenit cu dumneavoastră.

Investiții inovatoare

De mulți ani sprijinim și înființăm start-up-uri în sectorul internetului și al comerțului electronic prin investiții, participări, cooperări de proiecte, finanțare și idei de modele de afaceri și consultanță. Oferim investiții de risc inovatoare, modele de împărțire a veniturilor și management interimar pentru proiectele dumneavoastră IT.